Халфът на Левски Давиде Мариани имаше огромна заслуга за победата над Септември с 2:0. Швейцарецът вкара първото попадение, а като цяло се отличи с много силна игра. Той разкри и какъв е бил ключът към успеха. 

"Съперникът имаше един много хубав шанс в края на първото полувреме, хубавото е, че нашият вратар успя да спаси положението. Трябва да продължаваме да работим, защото не всичко е така, както трябва да бъде, но всичко е наред досега." 

"Щеше да е хубаво да вкараме и трети гол, ясно е това. Но с треньора ще анализираме какво трябва да се подобри. Със сигурност имаме много, върху кото да работим", заяви Мариани. 

Той коментира и каква е разликата между настоящия треньор Славиша Стоянович и предшественика му Делио Роси, по време на чийто престой на "Герена" той беше привлечен при "сините". 

"Трудно е да с каже каква е разликата между Славиша Стоянович и Делио Роси, защото с италианеца работих само един месец. И двамата са страхотни хора, прекрасни треньори са. Стоянович е победител, винаги иска да бием, говори с всеки от нас по отделно и ни вдъхва увереност", завърши Давиде Мариани.