Новият старши треньор на Дунав Русе Малин Орачев заяви, че иска да свърши това, което е поел като ангажимент.

„Убеди ме проектът, който иска да развие ръководството. Мъжкият отбор да се утвърди в Първа лига, да развием школата, доколкото е възможно и да интегрираме юноши от нашата школа в първия отбор. Аз обичам да работя с млади хора. Видях и новия терен, който се прави в момента. Условията и потенциалът, който има отбора бяха достатъчни“, коментира Орачев.

„На първо време ще се фокусирам върху работата ми във фаза защита. Ще стабилизирам защита и след това поетапно ще развиваме отбора“, добави новият наставник на Дунав.

„Ще се определи методика, по която да работят юношеските гарнитури, ще има постоянен контрол и наблюдение. Ще каним нашите юноши да тренират с първия отбор и ще се опитаме да интегрираме някои от тях в първия отбор“, продължи треньорът.

„Искам да си изпълня договора и да свършим това, което съм поел като ангажимент. Нормално беше да има спад“, каза още Малин Орачев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.