Левски пуска след по-малко от 24 часа в продажба билетите за мача с Лудогорец за предстоящото голямо дерби на Първа лига с Лудогорец от третия кръг на шампионата. Пропуските ще бъдат пуснати още в 12:00 часа на обяд във вторник, като се очаква засилен интерес към тях, като те са с цени от 7 до 20 лв.  

На касите в официалния магазин на "сините" ще се продават до четвъртък в 18:00 часа. В същото време, те ще могат да бъдат купени от мрежата на партньорите на клуба "Тикетпро" от сряда на обяд в 12:00 часа. Ще има билети в продажба в магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23. 

Цени на пропуските за срещата с Лудогорец:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

За да се предотвратят струпвания пред входовете на стадион "Георги Аспарухов", всички стюарди в зоната на възникналия проблем са инструктирани да помагат на привържениците за пренасочване към свободните входове. На стадиона са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.