Левски поднови договора си за сътрудничесттво с болниците „Аджъбадем”, като това стана на пресконференция, на която говори изпълнителният директор  на Левски  Красимир Иванов, д-р Марков, представител на болницата, и футболиста на Левски Хали Тиам.

„Доволни сме от партньорството ни с Аджъбадем. То е отвъд формалната страна. Получаваме висококачествена услуга, работейки с болниците в групата. Всичко, което ние правим, рано или късно опира до ползването на медицински услуги. За нас е важно те да бъдат качествени. Едно от нещата , което получаваме от болниците Аджъбадем, е че те  работят в нашия ритъм. Не е рядко в петък вечерта да им кажем, че имаме нужда от нещо още  на следващия ден и то се случва. За нас като организация е много важно да имаме такъв партньор. Затова сме много доволни от партньорството с тях. Това е и образователен процес за нас, заради  нещата, които научаваме от хората от болницата, защото там всичко се прави с много високо ниво на професионализъм.”

„Пренесли сме много неща от тях в клуба.  Много от проблемите си  ги бяхме решили тази година, благодарение на превенцията. Промотирането на спорта е едно от важните неща в това сътрудничество.”

„Благодаря на Аджъбадем, че част от партньорството ни с тях  е насочено към привържениците на клуба. Всички картодържатели ан Левски ползват солидни отстъпки в болниците на Аджъбадем.”

Левски

източник: Levski TV

Футболистът Хали Тиам се засмя на прякора, който получи в България „Доктор Тиам”, като сподели, че е запознат с него и не го дразни.

„Много съм щастлив, че Аджъбадем помага на клуба. Нашата работа е свързана с много тренировки и болницата трябва да ни помага да бъдем здрави.  Имам много добри впечатления от нея. Жена ми често посещава болницата, решихме тук да се роди нашето дете”, сподели Тиам.