Главният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков определи предстоящия мач срещу Витоша (Бистрица) като най-тежкия от оставащите и предупреди, че отборът трябва да е максимално концентриран, за да се поздрави с успех.

“Срещата с Витоша (Бистрица) ще е най-тежкият мач от трите, които остават от редовния сезон. Съперникът е много компактен, тактически винаги подготвен отбор, разбира се, с техните възможности. Ако ние не излезем и на дадем своите сто процента, които искаме да ги виждаме във всеки мач, ще ни бъде много тежко. Не го казвам просто така, а защото знам, че треньорското ръководство на Витоша работи много качествено и те са отбор, който може да загуби от всеки, но може и да бие всеки”, сподели Балъков, цитиран от официалния сайт на „болярите”.

„Ние отиваме там с една-единствена мисъл: ако искаме да вземем трите точки в Бистрица, трябва да сме даже не на сто, а на двеста процента концентрирани”, предупреди мениджърът на етърци.

За пореден път възстановяващите се Ерик Почански и Яни Пехливанов няма да са в групата. Артьом Артюнин също има леки проблеми, като от треньорския щаб ще изчакат до последно да преценят дали ще бъде готов за мача.

Срещата е в неделя, 3 март, от 12.30 часа. Мача ще можете да проследите по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA, както и минута по минута в GONG.BG.