Главният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков отправи покана към всички фенове на отбора да подкрепят играчите в предстоящите три домакински мача. „Болярите” ще се изправят последователно срещу Славия, Верея и Лудогорец. По този повод Красимир Балъков публикува в социалните мрежи обръщение.

Скъпи съграждани, привърженици на „Етър”,

Предстои да изиграем на стадион „Ивайло” три много важни мача в рамките на една седмица. Вярваме, че и в тези трудни битки за утвърждаването на отбора на „Етър” сред най-добрите, нашият 12-ти играч за пореден път ще бъде великотърновската публика.

Първият двубой е срещу отбора на Славия, който през сезона се представя на ниво. Отборът ни е амбициран да покаже най-доброто от себе си – атрактивен и резултатен футбол, който да донесе много позитивни емоции и радост на привържениците по трибуните. Мачът е тази неделя от 15 часа на стадион „Ивайло”.

След него предстои осминафинален двубой за Купата на България с „Верея”. Достигането до тази фаза в турнира е поредното доказателство за стабилната и възходяща игра на нашия отбор, който ще направи всичко по силите си да продължи напред. Двубоят е турнирен и ще бъде изпълнен с динамика и вълнуващи моменти, защото всичко се решава в една среща. Мачът е в сряда, 30 октомври от 18 часа на „Ивайло”.

Третият двубой само в рамките на една седмица, на който нашия отбор ще бъде домакин е срещу шампиона и лидер във временното класиране „Лудогорец”. За този двубой не е необходимо да се говори много. "Етър" ще разчита на подкрепата на верните си фенове и в този мач, в който ще дадем всичко от себе си, за да се представим достойно, срещу един от водещите отбори в първенството ни. Този двубой е на 4 ноември, неделя от 17.30 часа.

Още веднъж се обръщам към всички, които обичат футбола и своя град – елате на стадиона и ни подкрепете в тези изключително важни двубои. Отборът се нуждае от вашето присъствие на трибуните и мощната ви подкрепа, която е безценна за момчетата и всички, които обичаме и работим упорито за възраждането на футбола в града ни. Заедно можем да го направим!

Очакваме ви на стадион „Ивайло”!

Един за всички, всички за „Етър”!