„Отборът на Славия е много компактен и добреорганизиран. Казах, че трябва да сме търпеливи, да чакаме момента си и да матираме Славия, ако е възможно. Днес имахме и късмет, стана хубава игра и хубав резултат. Това е заслуга на моите футболисти. Тренировъчният процес, когато е добър, когато се стараят и правят това, което треньорите искаме от тях, ще се получи и на мач. Днес беше един такъв ден”, коментира старши треньорът на Етър Красимир Балъков след победата с 3:0 над Славия в 13-ия кръг на Първа лига.

„Направихме анализ на мача с ЦСКА, коригирахме някои неща. Променихме някои дребни неща и имаше ефект. Радостен съм, че от стандартни ситуации успяхме да вкараме гол. Първо знаете какъв е животът, хората искат първо да видят нещо и после да пълнят стадиона. Имаше хора, но преди мача направих едно обръщение, че ще опитаме да направим един атрактивен и хубав мач, не излъгах никой и дано повече хора да дойдат в сряда”, добави още Краси Балъков.

„Равносметката е голяма крачка напред в нашия отбор. За жалост, ми се искаше не само отбора, но самият клуб да има крачка напред. Все още търсим тази крачка - финансова и не ни остава нищо друго освен да играем добре, да се представи по най-добрия начин, за да „излъжем”, както се казва на майтап, някой да дойде при нас. Казах, че искам да има повече журналисти, за да популяризираме малко и търновския футбол. Отдавам дължимото на всички футболисти. Само по този път можем да възродим търновския футбол и дано се случат нещата”, заяви Красимир Балъков.