Наставникът на Витоша Костадин Ангелов коментира равенството 0:0 срещу Славия в двубой от 27-ия кръг на Първа лига (втора осмица, група А).

"Доволен съм от борбата на играчите, некомпетентно беше от наша страна да не задържим повече топката, съдията не искам да го коментирам, но имаше пропуски, при нарушението срещу Пеев, такова имаше, но няма значение, съдийството не беше на ниво, може да подадем жалба, изнервиха ме съдиите", коментира Ангелов.

"Това са ни възможностите, това правим, футболът ни бил слаб, това са оправдания, когато си по-силен трябва да опиташ да преодолееш съперниковата отбрана. Има притеснение сред нас, ние имаме на мач по две-три чисти ситуации, ако успеем да реализираме попадение, това ще ни вдъхне самочувствие", добави наставникът на Витоша Бистрица.

"Доволен съм от борбеността на играчите, 0:0 е проблем на другите отбори, не на нас. С Пирин правим много грозни мачове, няма как да станем втори в групата, искаме да затрудняваме съперника, всеки заслужава втори шанс, ако другите отбори ни превъзхождат, нека го докажат на баражите", заяви още специалистът.