Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров не остана доволен от равенството 1:1 със Септември в мача от 17-ия кръг на Първа лига.

Митов изправи косите на Ботев, не му даде да мине Левски

“Сами си направихме труден мача. За трети двубой не успяваме да вкараме втори гол. Иначе имахме ситуации, но не съм доволен от това как стоеше отбора. Можеше и да изгубим мача”, каза той.

“Имаме проблеми в атака и по точно в последните 30 метра. Извеждаме на позиция нападателите, но лошо тяхно първо докосване им пречи да отбележат. Прибързват доста. Намират празни пространства, но няма завършващ удар”, коментира още Киров.

Неделев грабна приза за Играч на мача

“Доста работим върху този 30-и метър пред противниковата половина. Просто трябва да си завършваме атаките. Разбира се трябва да работим доста и в защита, защото допускаме лесно голове. В днешната ситуация сгрешихме при изнасянето на топката и ни вкараха”, допълни наставникът на Ботев.

“Все още не работим върху зимната селекция. Наблюдаваме състезатели и когато се отвори зимния трансферен прозорец и в зависимост от това какви изходящи ще направим, ще решаваме как ще изглежда отбора през новия полусезон”, каза още Киров.

“Берое е сериозен отбор, който е пред нас в класирането. Най-важното е да разузнаем добре противника, да сведем подходящата информация до играчите, за да успеем да ги победим”, завърши той.