Направилият страхотен мач за Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен заслужи вота на читателите на Gong.bg за Играч на мача. Той беше избран без реална конкуренция за номер едно в нашата анкета. 

Младият футболист на "смърфовете" реализира второто попадение за успеха с 3:0 над Монтана и като цяло се понрави със страхотните си изяви. И затова цели 62.07% от читателите на сайта ни го избраха за номер едно в класацията. 

Той изпревари не кого да е, а собствения си капитан Мартин Камбуров. Ветеранът реализира третото попадение, за да оформи крайния резултат, но това не се оказа достатъчно, за да изпревари младия си съотборник. За него гласуваха 17.24%. 

Пълната доминация на играчите на Локомотив се затвърди и със следващите две позиции. Трети в подреждането е Дани Кики, който откри резултата в този мач и остана само с 5.17%. Четвърти е вратарят на "смърфовете" Илко Пиргов, който остана с 1.72% от крайния вот. 

А всички гласували в анкетата, независимо за кого, участват в жребия за наградата ни - 50 лв. за покупка от Grabo.bg. 

В жребия за наградата ще участват абсолютно всички, които през уикенда са гласували в анкетите за определяне на Играч на мача. Победителят ще бъде обявен след изиграването на всички двубои от кръга. 

Не забравяйте, че всички мачове от майсторския ни ешелон може да следите в GONG.BG, в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 и на платформата ни GONG PLAY.