Капитанът на Берое Мартин Райнов коментира, че успехът с 2:0 над Черно море в 8-ия кръг на Първа лига може и да е изглеждал лесен, но това съвсем не е било така. Всъщност опорният полузащитник определи срещата като една от най-трудните за заралии от началото на кампанията.

Берое изпусна да смаже слабия Черно море

Райнов записа асистенция при втория гол, дело на Мартин Камбуров, а пък резултатът съвсем в началото на срещата откри Педро Еуженио. След почивката играта вече беше доста по-изравнена, ала Берое съхрани умело комфортния си аванс.

"Може да е изглеждало лесно, но за мен бе един от най-тежките мачове, които сме играли. Много тежко първо полувреме. Надиграхме тотално Черно море, имахме доста положения", отчете 25-годишният габровец. "Много важни три точки. Черно море са много здрав отбор и записахме много важна победа. От утре започваме да се готвим за следващия мач във Велико Търново."

Гонзо: Бяхме много слаби, ще има нов, но не е Нар или Бабатунде

"По време на тренировките работим доста и това вече започва да дава резултат. Само трябва да си вкарваме положенията. Напред имаме класа и съм сигурен, че още в следващия мач ще ги вкараме"

"Етър са добър отбор, но очакванията са ми да победим", уверено завърши Райнов.