Мнението на Мартин Камбуров след като реализира гол №200 в Първа лига, като се разписа на два пъти във вратата на Верея, в мач от 28-ия кръг на първенството, а тимът му Берое спечели с класическото 3:0.

"Емоциите не мога да ги опиша в момента с една дума, много труд, много лишения, да стигнеш толкова голове са го правили само двама души, аз съм един от тях. Щастлив съм и от това, което се случва в Берое имаше много скептични коментари от "капацитети" при пристигането ми в Стара Загора, мисля, че ги опровергавам. Върша си работата, само хората, които са играли футбол могат да оценят тези 200 гола", каза Камбуров.

"Контролирахме играта, победата беше закономерна, дали с три гола или с друг резултат, се случи. Гледаме към Лига Европа, всички тимове са изравнени, имаме още 8 мача до края, заслужаваме да играем в Европа", допълни голмайсторът.

"Надявам се да играем добре, Ботев са силен отбор, но ще имат срещу себе си може би най-добрият нападател в последните 20 години", завърши със самочувствие изказването си Камбуров.