Наставникът на Верея Иван Колев заяви, че задача номер 1 пред отбора е да бъде завършена селекцията, тъй като при нулевото реми срещу Септември тимът разполагаше само с 14 полеви футболисти.

„Естествено, че съжалявам, защото всеки треньор иска победата. Първо искам да поздравя играчите за себераздаването и отлично изпълнените задачи. Първото полувреме бяхме стъписани, не успяхме да задържим топката в полето на съперника. През второто имахме по-добрите положения за гол, в такъв аспект трябва да съжаляваме. Ни есме на по-малко от един месец отбор, на това отдавам стъписването.”

„Лично наш избор е, че футболистите са по-малко. Определихме някои критерий, на които трябва да отговарят играчите. Тези, които отговарят, остават. При 14 налични полеви футболисти, трябва да привлечем още. Не коментирам постовете, не знам защо питате за централен нападател Антон Огнянов се справи добре днес, ние си знаем позициите и ги търсим. Има две имена, но ще преценим, няма да ги коментирам. Не знам дали Исмаил Иса е сред тях.”

„Антон Огнонянов направи само един пропуск, сигурно фатален, но той работи на много висока скорост. На тази скорост не е лесно, така че не мога да го виня. Конкретната цел е да сформираме състав и да завършим селекцията. След това можем да мислим за друго”, сподели Иван Колев.