Защитникът Иван Иванов призна, че в момента не се чувства на необходимото ниво, за да играе за нациоалния отбор на България. В момента бранителят защитава цветовете на турския Алтай и бе гост в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT, където говори по темата.

Самият футболист бе откровен и сподели, че според него нивото му вече не отговаря на това за националния отбор.  

„Изключително представяне на националите ни до този момент, имайки предвид двете победи. Играта не е атрактивна, но тук говорим за национален отбор, където трябват резултати. Надявам се така да продължат. Има ядро, явно се разбират добре с треньора имат и добри лидери в лицето на Ивелин Попов и Николай Бодуров. Пожелавам им успех от все сърце и се надявам да продължат в тази възходяща линия“, коментира Иванов.

„Аз имам самооценка за себе си. Знам на какво ниво съм бил преди. Знам как съм се представял преди и знам какво се изисква, за да бъдеш в националния отбор. В момента аз не съм готов за това ниво. Тази контузия се оказа тежка за мен. Изключително ми е тъжно и неприятно, но трябва да гледаме напред“, призна още бранителя.