Защитникът Иван Иванов е новата звезда на Берое, макар че не можа да дебютира с екипа на заралии в мача с ЦСКА. Той разкри как се е стигнало до преминаването му в Стара Загора, след като напусна руския Арсенал Тула. 

"Александър Томаш и екипът му ми се обадиха, разговаряхме. Малко се позабавихме, по-рано трябваше да се случи, но се радвам, че успях да оправя нещата в Русия и вече съм играч на Берое. Още чакам документите от предишния си отбор, жълтата ми карта, като дойде тя, ще мога да дебютирам", заяви Иванов и добави, че не е имал колебания да приеме офертата.

Берое привлече Иван Иванов

"Щом съм избрал да играя за този отбор, значи това е било желанието ми и така съм го почувствал като правилно. Взел съм решението, играч съм на Берое и оттук-нататък ми предстои много работа", сподели бранителят и разкри, че е гледал няколко двубоя на Берое, от които е останал с приятно впечатление. 

"Гледах няколко мача на тима, отборът играе доста привлекателен футбол, но има още някои детайли за изпипване. Но с оглед на това, което видях тази седмица, нещата отиват на добре. Мисля, че в края на сезона ще бъдем на заслужено място", добави нападателят и говори за формата на първенството и претенциите на новия му тим. 

"Не съм запознат с формата на първенството. Това, което гледах миналата година, ми беше много объркано и не можах да се ориентирам. Но мисля, че реална цел за Берое е да гони участие в евротурнирите." 

"Мартин Камбуров е доказан футболист у нас, за последните 10 години той е най-силният в България. Надявам се с нашия опит и със създаването на колектив в края на сезона нещата да са положителни", завърши Иванов.