Бранителят на Левски Иван Горанов заяви, че с много работа и постоянство „сините“ ще възвърнат позициите си. Левият бек говори след категоричния успех с 4:0 над Берое в мача от 32-ия кръг на Първа лига, Първа шестица, като определи успеха като „заслужен“.

„Заслужено победихме, така трябва да се играе. Мисля, че успяхме да зарадваме феновете. Продължаваме във всеки мач така да играем“, започна Горанов.

 Що се отнася до това, че Левски подобри формата си в края на сезона, левият бек обясни: „По-добре късно, отколкото никога“.

„Берое е един изключително добър отбор. С много опитни футболисти с млади футболисти. Добре окомплектован тим е. Не сме мислили, че ще е лесно и не беше. Радвам се, че успяхме да покажем добра игра и да победим с такъв резултат“.

„За Купата – има други мачове преди финала. За нас всеки мач е финал“.

„Може би успеха ни на полуфиналите за Купата даде допълнително самочувствие“, коментира още Горанов.

„За мен Левски, с който и тим да играе в България е фаворит“.

„Не мисля, че е голямата разликата. Смея да твърдя, че сме равностойни на Лудогорец, просто до някаква степен като че ли не успяхме да се сработим и изпуснахме лесни точки, за което съжалявам. С много работа и постоянство ще се оправят нещата и Левски ще се върне, където му е мястото“, добави бранителят.