Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира победата на тима с 4:2 над Верея в двубоя от 11-ия кръг на Първа лига.

"Доволен съм от старанието на футболистите, свършиха си работата, всичко върви добре докато се случи нещо и се губим по пътя. Не трябваше да допускаме част от грешките, ако имаме психологическа слабост или трябва да търсим нови играчи, които да поемат отговорност, или трябва да работим здраво с тези играчи, което е по-вероятно", коментира Илиев след успеха.

"Преди първия гол имахме три стопроцентови възможности, при 4:0 чакахме да свършим мача, вкараха ни два гола, за 4:2, предпочитах да победим с 2:0, а не с 4:2. Всеки удар в нашата врата е гол, което не е хубаво. Не може да сме с такива показатели в защита. Имаме проблем, когато държим топката трябва да я държим със самочувствие", добави той.

"И в трите загуби футболистите играха, искаха да вкарат голове и да победят, имахме хубави моменти, лошото е, че всеки удар към вратата ни е гол, сега има почивка за националните отбори, ще работим, имаме контрола с Добруджа следващата събота, ще изчистваме нещата", каза още наставникът на Черно море.