Вратарят на Етър Христо Иванов получи наградата за Играч на мача - бутилка шампанско. Той сподели, че отборът му е искал да надлъже тактически съперника и точно затова битката на "Лаута" загуби от зрелището си.

"Мисля, че се получи един неособено зрелищен мач за зрителите, но беше едно тактическо надлъгване. Не мога да кажа, че бяхме излезли да не загубим, искахме да ги надхитрим. Тактиката ни се получаваше и нещо напред ни липсваше да вкараме."

"Може би с оглед времето и тежкия терен, осъзнавахме, че ако получим гол, ще ни е трудно да го върнем. И може би затова играхме малко предпазливо", заяви вратарят пред DIEMA SPORT и честити на съотборниците си за силната им игра.

"Какво ни е липсвало, може да каже само треньорът. Правя евала на момчетата, че се хвърлиха, тази бутилка шампанско е за тях, не за мен", добави стражът, след което коментира спорните ситуации в мача.

"За дузпата нямам наблюдение, защото имаше доста хора пред мен, според мен нашият човек не го фаулира. И за отменения им гол мисля, че видях, че има засада, но не мога да съм категоричен и да давам мнение", сподели още Иванов и заяви какви са целите на Етър до края на сезона.

"Играем мач за мач, искаме колкото се може по-рано да избягаме от тежките мачове, които играхме миналата пролет, защото те наистина са тежки. Не искам да говоря за първа шестица, втора осмица и т.н", завърши ветеранът.