Доста трезва оценка даде вратарят на Славия Георги Петков на мача с Монтана. Неговият тим победи с 2:1 след късна драма и обрат в последните минути, като според него, дори монтанци да бяха победили, нямаше да е незаслужено. Иначе Петков беше награден за Играч на мача заради изявите си на вратата.

"Ако и Монтана бяха победили, нямаше да е незаслужено. Но ние искахме повече победата и ни се усмихна късметът накрая да победим", сподели Петков пред DIEMA SPORT 2, след което направи анализ и на представянето на младите надежди в отбора.

"Бъдещето е в младите момчета, Славия е точното място за тях да се развиват. Ние, по-опитните, ще им даваме кураж и да се развиват нагоре. Петко Христов, Йомов, Емо Стоев, Петко Христов, Стафан Велков са добри футболисти от школата и се надявам да вървят напред", сподели Петков и после коментира своето представяне в този мач.

"Благодаря за гласуването за мен, това ми е работата - да стоя на вратата и да спасявам. Направих една грешка, не изчистих една топка, но щом побеждаваме, няма проблеми. Определено ни трябваха тия три точки, в другите мачове също не играхме лошо, но правехме грешки, които бяха наказвани веднага. Но ние сме млад отбор, не можем да държим повече топката, но сега се надявам в почивката да видим какво да отстраним и да се подготвим по-добре", завърши Петков.