Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов отдаде загубата от Славия с 0:2 на малшанса. „Белите“ се наложиха след попадения на Иван Минчев и Галин Иванов.

„Пореден мач, който не знам как да обясня. Всички наши мачове се решават от епизоди, които не са в наша полза. Нелепи рикошети. Знаете, че един рикошет може да отиде в наш човек, както и в техен човек. Винаги обаче се случва така, че топката отива при тях и допускаме гол. Плащаме голяма цена за всичко това. Това са тънките моменти във футбол, а те не са в наша полза. Гледам и първия гол, топката е центрирана от никъде, вторият гол дойде от един рикошет. Липса на късмет ли е, не знам. Не е липса на умения със сигурност“, коментира Луканов.

„Имахме ситуации до 20-ата минута, но не успяхме да създадем чисти голови положения. След 1:0 потърсихме всякак си да изравним, вкарахме и нов нападател, но на този етап това са възможностите и силите. Целта е да се възстановим до Ботев. Искахме да излезем да ги натиснем и да изравним резултата, но не се получи. Тънките момент не са за нас. Явно тази година късметът не е на страната на Черно море. Славия си използва своите моменти. Те контраатакуваха, но генерално погледнато мисля, че се получи равностоен мач. Имаме много млади момчета, с които Черно море един ден ще бере плодове“, каза още наставникът на гостите от Варна.