Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше емоционален след седмата поредна титла и награждаването след мача с Левски.Той сподели каква е била тайната на триумфа и не пропусна да похвали Левски за поведението в последния мач. 

"Никога не може да омръзне печеленето на титли. Много труд сме положили и такива трофеи ни правят щастливи. Надявам се да продължим с нашата хегемония и да носим радост на пълния стадион." 

"До плейофите вървяхме рамо до рамо с единия конкурент. Но аз винаги съм вярвал в нас и в нашите сили. Много говореха как ще ни детронират, но се видя. Малко или много участието в Европа ни влияе. И като свърши Европа, се концентрираме изцяло в първенството и започваме да бием." 

"Нашият отбор е най-добрият и продължаваме да мачкаме. За мен е чест, че съм част от толкова силен отбор, че имам такива съотборници. Удоволствие е, че съм в този отбор", заяви Дяков и похвали Левски за цялостното поведение на ръководство и играчи. 

"Направи ми много добро впечатление ръководството на Левски, проявиха се като истински джентълмени. Браво на тях", завърши капитанът на шампионите.