Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров даде поредното си колоритно интервю, воден от емоцията след победата 3:2 над Левски в 35-ия кръг на Първа лига. Опитният защитник определени сезона като категоричен провал, след като тимът не взе нито Купата на България, нито шампионската титла, а същевременно отказа да коментира дали ще остане на „Армията”.

31-годишният български национал играе при „червените” от януари миналата година.

„Още през първото полувреме трябваше да си затвърдим превъзходството чрез ситуациите, които имахме”, каза Бодуров.

„Дойде им самочувствие на Левски при 2:2. Явно така стана. Офанзивната игра в края на мача се дължеше и на умората. Стана като мач в Англия – атака след атака.”

„Малко беше публиката на стадиона. Може би нормално на този етап от сезона. Тези, които не бяха тук, изпуснаха.”

„Не може да подценяваш мач с Левски. Това е дербито в България. Всеки мач срещу тях сме мотивирани. Ако нямаш мотивация за мач срещу Левски, нямаш място в ЦСКА.”

„Неуспешен е сезонът. Щом се борихме на два фронта, а сме с празни ръце – значи неуспешен, при това категорично.”

„Имаше мачове, които трябваше да изиграем по-добре. На места и късметът не  ни покри. Явно не ни е било писано.”

„Не мога да кажа категорично, че оставам. Никой не може да каже такова нещо. Ами утре ако умра? Не мога да кажа. Дали са ме потърсили от Реал след предното интервю (когато на шега обясни, че му се играе в Реал Мадрид, но това няма как да се случи)? Не, от Барселона ме потърсиха, слушали са интервюто явно. А дали съм им фен? Не, фен съм на Байерн Мюнхен”, шеговито подхвърли Бодуров за финал.