Отборът на Етър остави отлични впечатления с представянето си в Първа лига. След паузата "болярите" в първенството продължават с възходящото си развитие.

В момента Етър се бори да влезе в Топ 6 на шампионата, но изненадващото равенство с Витоша (1:1) малко обърка сметките на великотърновци. Разликата с Черно море вече е три точки при два оставащи кръга до края на шампионата.

"Тайни във футбола трудно може да има. Направихме концепция, който успяхме да предадем на нашите играчи. Другата истината е, че момчетата имаха желанието да разберат какво трябва да направят. Място в Топ 6 ще бъде заслужена награда за нашия труд", заяви треньорът Красимир Балъков и добави:

"Имаме обаче много сериозна конкуренция за място в шестицата. Борбата ще бъде до последния мач. В началото ние такава идея нямахме, но резултатите ни вкараха в тази въртележка. Ако успеем, ще сме радостни".

За Етър предстои мач с ЦСКА днес от 17.30 часа.

Може да следите развитието на двубоя минута по минута в GONG.BG.

Също така можете да гледате пряко срещата по телевизия DIEMA SPORT, както и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA.

"Много рядко има мач, в който аз да не бъда доволен. На фона на играта, която правим - нещата се случва. Сигурно ще има лоши мачове", каза още Балъков.

"Аз 10 години вече съм треньор. Невинаги има хубави моменти във футбола. Но работата ми в Търново - с тези момчета, е една от най-качествените ми. Не като качества, а като реализация на нашите идеи. Заслугата е изцяло на футболистите, дано да растат като футболисти", завърши Краси Балъков.