Легендата на българския футбол Красимир Балъков изгледа на живо последния двубой от 8-ия кръг на Първа лига между отборите на Септември и Етър, завършил без победител 1:1.

Въпреки изпуснатите точки обаче, бившият български национал, който е и член на УС на клуба от Велико Търново, остана доволен от видяното.

Септември удържа Етър в София

„Първото полувреме се подлъгахме малко по играта на „Септември”, които действаха много дефанзивно. През втората част нещата се подобриха, атакувахме по-бързо, бяхме по-агресивни, създадохме повече положения. Заслужено изравнихме и можеше и да победим. На фона на цялата игра – абсолютно заслужена точка и загубени две“, коментира Балъков.

„Най-хубавото е като гледам мачовете на „Етър” тяхната агресивност и желанието на играчите до последната секунда да дават всичко от себе си. Поздравявам ги за това заедно с треньорското ръководство, нека продължават по същия път. Точките се взимат или се губят, но най-важното е основата, а нея я има в „Етър”. Ако продължим с това желание за победа, тази агресивност, с този заряд и непримиримост до последната минута, успехът винаги ще е с нас”, каза още той.