"Предстои атрактивен и емоционален, но здрав мач срещу Берое и ще се опитаме да го изиграем по най-добрия начин", заяви главният мениджър на Етър Красимир Балъков преди петъчния двубой от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“.

„С Берое се познаваме добре, един изключително здрав отбор с качествени футболисти. Имат амбиции за върха, имат и качествата, имат добър млад и перспективен треньорски щаб. Ще бъде интересен и атрактивен здрав мач и с масова подкрепата на публиката ще можем да постигнем някакъв успех. За нас срещу Берое всичко без загуба е успех", сподели Балъков. 

"Хубаво е когато има победи, но сега трябва да надхитрим „Берое“, тъй като е качествен отбор. Ще се опитаме по най-добрия начин да изиграем този мач. Дано само няма прекалено спокойствие и отпускане, но се надявам да го няма, защото играем срещу силен отбор. Притеснение също няма, тъй като отборът ни в момента е стабилен в изявите си. Със сигурност ще има доста емоции, но трябва да има и битка на терена, за да изравним това, което не ни достига като качество. Надявам се да зарадваме всички великотърновски привърженици“, добави треньорът на Етър. 

Всички играчи са здрави, няма проблеми с контузени и наказани.

„Имам достатъчен избор за групата за мача. Конкуренцията е добра, което ми дава възможност за избор. Лас Мане още не е напълно готов, но той има уникални качества, играл е при нас, така че със сигурност ще го използвам в един определен момент. Ще се опитаме да дадем заряда и настроението преди празниците, затова призовавам всички великотърновци да дойдат и да ни подкрепят, за да постигнем един добър резултат“, каза още Красимир Балъков.