Защитникът на ЦСКА Антон Недялков призна, че играта на им се е получила в няколко насоки при загубата от Лудогорец с 1:2 в мач от 13-ия кръг на Първа лига.

"Стана хубав мач. Почнахме агресивно, очаквахме да се получи нещо по-различно, но Лудогорец заслужено победи. Не ни се получи и на битка и на спортнотехнически качества", призна Недялков.

"Не мога да кажа, че агресията се е зигубила в течение на мача. Опитахме всичко да направим. Трудно е да се бориш с отбор като Лудогорец. Все пак е най-добрият отбор в България. Опитахме да бъде агресивни през целия мач, но не успяхме и заслужено загубихме", добави той.

"От първото място се отдалечаваме, но ще се борим докрай. ЦСКА е голям отбор и мисля, че ще се класира за предните позиции. В съблекалнята настроението няма да е много добро, но се надявам да излезем на 100% в следващия мач и да покажем, че това е ЦСКА", коментира защитникът.

"Само спекулации е, че има напрежение между българи и чужденци. Те се опитват да разединят отбора и да станат конфликти между нас. Новите играчи с течение на времето ще разберат както означава този клуб и се надявам да покажат най-доброто от себе си и да гледаме нагоре.", завърши играчът на "червените".