Един от най-опитните футболисти в състава на Пирин Благоевград Даниел Младенов ще бъде в групата за мача с Дунав в петък. За първи път от април насам бившият футболист на Левски, Черноморец и Черно Море има шанс отново да играе. Той получи тогава тежка контузия при гостуването на Славия и на практика 4 месеца не е играл за орлетата. Летния вирус пребориха бразилецът Александре Ханс, Тони Тасев и Тодор Траянов.

Очаква се кариоката да направи официален дебют за Пирин. В групата за мача ще бъде и преотстъпения от Левски юноша Илия Димитров. Той се включи отлично в мача с Локомотив Горна Оряховица.

"Очаквам труден мач срещу съперник ,който играе силно в първа лига. И е с повече опит.Ние градим нов отбор, но сме с нагласа  да не загубим този мач. Това че играем на неутрален терен е плюс за нас. Победата в края срещу Локомотив ГО направи нещата много по-различни и в нашата съблекалня", коментира наставникът на отбора Стефан Генов. Футболистите на Пирин Благоевград заминават утре сутринта за Разград, където в петък от 21.15 часа излизат срещу Дунав Русе.