Полузащитникът на Етър Велко Батрович логично грабна приза за Играч на мача срещу Верея. Великотърновци се наложиха с 3:0 в първия мач от пелйофната фаза на Първа лига, а черногорецът вкара две от попаденията за своя тим.

Той изрази надежда, че тимът му има сериозен шанс да отстрани Локомотив Пловдив от турнира за Купата на България през следващата седмица. Двата отбора се изправят един срещу друг във вторник на стадион „Ивайло”.

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен за Играч на мача. Наградата е за целия отбор. През цялото време контролирахме мача. Имахме много положения, вкарахме три гола, но можеше да вкараме много повече. Мисля, че трябва да забравим вече този мач и да мислим за следващия”, коментира той.

„Всяка победа вдига самочувствието на отбора. Днес и треньорът ни има и рожден ден, мисля, че това е добър подарък за него. Съжалявам, че изпуснах още две три положения, но най-важното е, че победихме. Тези точки са много ценни. Мисля, че трябва да продължим така, да играем нашата си игра. В момента мачът с Локомотив Пловдив за купата е мачът на сезона за нас. Голям плюс е, че играем вкъщи. У дома играем много по-добре . Мисля, че имаме голям шанс да победим Локомотив Пловдив и да продължим напред”, изрази увереност още Батрович.