Наставникът на Левски Стойчо Стоев коментира, че в други отбори има доста по-скъпи нападатели, сравнено с тези на „сините“, но не са на много по-високо ниво. Стоев говори и за предстоящия съперник на столичани – Пирин, обяснявайки, че съставът му уважава всеки свой опонент.

Тимът от Герена гостува на Пирин на 22 ноември от 16.30 часа и ще може да проследите мача в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport 2 и на честотите на Дарик радио.

„Не виждам защо не трябва да е добро при нас настроението. Представяме се добре. Малко вероятно е някой от контузените да се възстанови. Изключвам Деян Иванов и Боби Цонев – те са трайно контузени. Китамбала и Гаджев нещата са добре, но не искам да рискувам с тях. Това са футболистите. Ще вземем повече юноши“, започна Стоев.

„Казах и преди, всеки опонент е труден. Независимо от моментното състояние и от мястото в класирането, всеки си има качества, стойности и желания за добро представяне. Във всеки мач подхождаме сериозно“.

„Ние се стремим да се учим от всяка грешка, но футболът е такъв, че понякога не е логичен, даден детайл може да реши някой мач“, добави специалистът.

„Във всяка тренировка и във всеки мач, играчите трябва да се представят на ниво. Ние знаем, че ни предстоят тежки мачове до края на този полусезон. Нормално е да излизаме пределно концентрирани и да се представяме на едно добро ниво“.

„Имаме уважение към Пирин. Респект е доста силна дума към всеки противник, но уважаваме всеки съперник, независимо от мястото в класирането, независимо и от групата. Имахме мачове за Купата и срещу отбори от по-долни дивизии и се отнесохме уважително към тях. Пирин взе точки на водещи тимове и не са за пренебрегване. Ние в никакъв случай не променяме начина си на игра. Ние се стремим да си изповядваме нашия футбол и не виждам защо да си променяме стила на игра. Има още много неща да напасваме, за да изглеждаме още по-добре“.

„Не знам как ще се отрази смяната на треньорския пост в Лудогорец. Това трябва да попитате ръководните фактори в Разград“, отговори Стоев, помолен да коментира завръщането на Георги Дерменджиев, начело на шампионите.

„Виждаме и нападатели в други отбори, които струват много пари, и тяхното равнище не е на кой знае на каква висота. Стремим се нападателите, които имаме да ги развиваме като качества“, завърши Стоев.

*****************

Какво време се очаква в Благоевград, може да проверите в Sinoptik.bg