Един от най-добрите играчи за Монтана в мача с Левски Сергей Георгиев отдаде заслуженото на съперника за победата с 3:1 в Ловеч. Но той похвали и съотборниците си, че са играли като равни с далеч по-опитния и водещ отбор.

"Получи се добър мач, показахме преди почивката, че можем да играем като равен с равен срещу Левски. След почивката пуснахме гол от статично положение и това ни повлия. Мисля, че играха по-добре след почивката и заслужено ни победиха", заяви Георгиев пред DIEMA SPORT 2 и продължи с коментара си.

"Димката преди почивката попречи повече на Левски. те бързаха повече, имаха повече хъс, а това им попречи. Ние в такива мачове нямаме какво да губим, тук излизаме като аутсайдери и всичко каквото вземем, е добре дошло", заяви още нападателят и сподели какво според него липсва на отбора му да побеждава.

"Вдигаме нивото с всеки мач, липсва ни малко опит, да се сплотим и да се обиграем. Мисля, че резултатите скоро ще дойдат. Не мога да се ангажирам със срокове, но има време, има пет мача до края на годината. Последното място не ни подхожда. Готови сме да издържим на натоварването, лично аз се чувствам добре, когато има повече мачове", завърши Георгиев.