Левски посреща Пирин в мача от седмия кръг на Първа професионална лига. Срещата е в събота, 17 септември, от 19.00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Развитието на мача ще може да следите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и на честотите на Дарик радио.

"Сините" имат наглед лесна задача срещу отбора, в който играят много бивши кадри на тима от "Георги Аспарухов".

Тимът на Люпко Петрович навлезе във форма и се намира в серия от четири поредни победи. Сега Левски е в търсене на петия си успех в серия - нещо, което тимът не е постигал от 2013 година насам. С евентуални три точки столичани освен това отново ще излязат временно на върха в класирането.

Галин Иванов все още не е на разположение на тима, тъй като жълтата му карта не е пристигнала. Добрата новина е, че вратарят Боян Йоргачевич е напълно готов за двубоя. На разположение на Люпко Петрович ще бъдат и новите попълнения Симон Сандберг и Хеан Деса, които се включиха на пълни обороти в петъчната тренировка на тима.

На облекчен режим все още тренира юношата Алекс Боримиров, а капитанът Веселин Минев изгледа по-голяма част от тренировката отстрани и не е ясно, дали ще вземе участие в двубоя.