Капитанът на Локомотив Пловдив Пламен Крумов сподели виждането си за спорната ситуация в последната минута, когато съотборниците му претендираха за дузпа. Според него, в случая е имало "нещо като блокада във волейбола". Но не хвърли вината върху съдията.

"Не създадохме чисти ситуации, но и Левски се беше прибрал добре. Те имат треньор италианец, знаете за катеначото. Липсваше ни само завършващият удар. На края имаше положение, при което можехме да получим дузпа, но така са преценили съдиите."

"Имаше ръка, беше нещо като блокада във волейбола. Само вижте за Славия каква дузпа дадоха на "Лаута" срещу нас и каква не ни дадоха сега. Не искам да коментирам съдията", заяви Крумов пред DIEMA SPORT, след което коментира и представянето на тима си в двубоя и защо се е стигнало до поражението.

"Получи се двуостър мач, хареса се на всички зрители. Не успяхме да вземем нищо, но с оглед на развитието на двубоя Левски имаше по-чистите положения. Затруднявахме се да създаваме ситуации."

"От няколко дни сме с нов треньор, тепърва трябва да се напасваме към него, но мисля, че ни предстоят добри времена. Неприятно ни повлия гола им, поздравления за голмайстора. Левски ни победи с индивидуалната си класа", заяви още Крумов и сподели как се работи при новия наставник Бруно Акрапович.

"Доста емоционален човек е треньорът, вярва в нас, мотиватор е. Успя да ни мотивира, има интересни идеи за футбола, ако поработим още малко време с него, ще изглеждаме много по-добре", заяви още Крумов.