Лудогорец посреща Славия в един от мачовете с най-голяма интрига в 25-ия кръг а А група. На „Лудогорец Арена“ един срещу друг ще се изправят отборите с най-добро нападение и най-добрата защита от началото на пролетния полусезон.

Двубоят можете да следите в Gong.bg, както и да гледате в Gong Play и по Diema Sport, също така можете да го слушате по Дарик радио.

Шампионите имат 34 отбелязани попадения, а освен това са в серия от осем поредни победи. За последно те не спечелиха на 21 ноември, когато именно на „Лудогорец Арена“ завършиха 0:0 срещу Пирин.

В същото време от началото на пролетния полусезон Славия не е допуснал гол във вратата си. „Белите“ са в поредица от шест двубоя без допуснат гол. Последният гол във вратата на Славия отбеляза Левски на 29 ноември. „Белите“ са в серия от 589 минути без допуснато попадения.

Славия е един от трите отбора, срещу които Лудогорец е вкарал най-много голове в А група – 22 в 10 мача. В същото време „белите“ са единственият тим в А група, който не е допуснал поражение в последните си две гостувания в Разград.

Славия продължава да е единственият отбор без червен картон от началото на сезона.

Статистиката показва, че в Разград Лудогорец има 3 победи срещу Славия, а 2 мача са завършвали без победител.

В групата на „белите“ не попаднаха двама от основните футболисти на тима - Емил Мартинов и Диде Ндунгала. Първият е с наказание от Дисциплинарната комисия на БФС заради натрупани жълти картони, а вторият е със санкция от треньорското ръководство за неспазване на клубния правилник и е пратен да тренира с втория отбор. В групата за сблъсъкa с Лудогорец треньорът на „белите“ е включил бившия играч на английския Болтън Георг Илиев и десния бек Мартин Дечев.

Младежкият национал доскоро лекуваше травма в бедрото, но вече е напълно възстановен.

Двубоят можете да следите в Gong.bg, както и да гледате в Gong Play и по Diema Sport, също така можете да го слушате по Дарик радио.

Групата на Славия: Георги Петков, Марио Кирев, Стефан Велков, Диего Фераресо, Димитър Пиргов, Никита Сергеев, Абуд Омар, Цветомир Панов, Мартин Дечев,Владимир Семерджиев, Янис Карабельов, Георги Йомов, Георг Илиев,Борислав Балджийски, Емил Стоев, Ивайло Димитров, Сердер Сердеров, Дани Моканза.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS