„Много важна победа от психологически план, защото преди допуснахме три поредни загуби. Имаше недоволство от феновете. Знаем, че можем повече. Днес искахме да излезем и да се раздадем. Това шампанско е за целия отбор, поздравления за битката“. Това заяви голмайсторът на Берое Мартин Райнов, който бе избран за Играч на мача в дербито срещу Левски.


Той допълни, че е имал усещането, че ще реализира срещу „сините“ след изпълнение на статично положение. Райнов вкара с глава след центриране от корнер.


„По принцип в тази зона, трябва да атакува Венци Василев. Аз обаче му казах, че искам аз да атакува, защото имах усещането, че ще вкарам. Старши треньорът ни каза да да излезем, да се раздадем и да се насладим на двубоя. Мисля, че се получи“, каза още халфът.


„Мисля, че не сме усетили разколебаване от слуховете за смяната на старши треньора. Мисля, че целият отбор стои зад Ферарио Спасов и тази победа е също и за него. Чувствам се отлично в Берое, нямах нужда от адаптация, голяма част от момчетата ги познавам“, сподели Мартин Райнов.