Днес в програмата от 25-ия кръг на А група ще се изиграят две срещи. От 14:00 часа Ботев Пловдив посреща Черно море в Коматево. Пловдивчани са на 6-ото място в класирането, а варненци са позиция пред тях.

Двата тима са в "златната среда", след като точковата разлика от първите 4 тима е 8 точки, а от 9-ото място е между 9 и 11.

Момчетата на Николай Костов ще се опитат да зарадват привържениците си, но и варненци няма да се оставят да загубят без борба. При успех на "моряците" те ще бъдат на 5 точки от 4-ия Славия. Никола Спасов няма кадрови проблеми и ще хвърли в битката всичките си най-добри футболисти.

Ботев също ще търси успех, а какво ще стане може да разберете в ефира на Diema Sport 2, Gong Play, Gong.bg и честотите на Дарик радио от 14:00 часа.

В 16:15 часа на стадион "Георги Аспарухов" Левски излиза срещу Пирин. Момчетата от Благоевград ще дойдат в София в търсене на поне точка, а напрежението ще е при "сините" футболисти, тъй като пред тях успеха е на всяка цена, за да не стане разликата с лидера Лудогорец драматична. 

Пирин води битка за спасението си и всяка точка е ценна. Наставникът на гостите Наджи Шенсой няма поражение от Левски, а защо тази традиция да не продължи.

Стойчо Стоев каза на пресконференцията преди двубоя, че може да заложи на двама в атака, а очакванията са това да са новото попълнение Адениджи, както и вкаралият първия си гол за "сините" Венци Христов.

Пирин ще са без Александър Башлиев, който е контузен. Заради наказания аут са Дюлгеров, Сандев и Сандански, но в атаката ще действа извиканият в националния отбор младок Тони Тасев.

Срещата между Левски и Пирин може да гледате в ефира на Diema Sport 2, Gong Play, Gong.bg и честотите на Дарик радио.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS