Футболистът на Левски Георги Костадинов заяви след успеха над Лудогорец с 1:0, че в „сините“ редици има градация, а това е похвално. Халфът се върна назад на срещите с Монтана и Локомотив и сподели своите виждания за техния развой.

„Определено срещу Лудогорец винаги стават хубави мачове. Мисля, че се изправиха двата най-добри отбора в България. С по-добра игра, хъс и амбиция, заслужено спечелиха“, започна Костадинов.

„Специално срещу Монтана, преди три дни бяхме отпаднали от Марибор и чисто психологически не бяхме възстановени. В Пловдив изиграхме силен мач, но поради други фактори и обстоятелства не можахме да спечелим. Ако не беше свирена тази дузпа, днес никой нямаше да споменава мача в Пловдив. Днес надградихме представянето си от предходния кръг. Има градация, а това е похвално“, добави Костадинов.

„Преди мача бяхме спокойни и уверени. Заради мачовете срещу Марибор и Локомотив Пловдив. Знаехме, че ако дадем всичко от себе си ще спечелим“.


„Добре ми се отрази новата схема. Мисля, че бяхме компактни, покрихме добре пространствата. Не е наша работа да говорим за съдийството. Всеки един от вас може да направи съпоставка между ситуации в полза на единия и другия отбор как бяха свирени. Това става тенденция. Не искам да мисля, че има умисъл“, завърши халфът на „сините“.