Нападателят на Лудогорец Славчо Шоколаров, който е използван предимно в дубъла на „зелените“ заяви, че ще се бори за място в титулярния състав на българския шампион.

Шоколаров получи шанс за изява в двубоя срещу Монтана, в който успя да се разпише само след четири минути игра, а впоследствие бе избран за Играч на мача от читателите на Gong.bg.

„Не беше лесен мачът, въпреки че така е изглеждало отстрани. Хвърлихме доста усилия. Монтана е добър отбор, с добри футболисти. Радвам се, че спечелихме. Ситуацията ми подсказа да подходя по този начин в ситуацията при гола. Голът ме искаше днес. Явно просто късмет, но мисля, че се получи“, коментира Шоколаров.

„Мисля, че е твърде рано да говоря за пробив в първия състав. Днес бе дадена почивка на основни футболисти заради предстоящия реванш в Шампионската лига. Мисля обаче, че крачка по-крачка мога да вляза в първия отбор. Ще се боря за място и ще се опитам да оправдавам всеки даден шанс.“

„Лудогорец е с една или две класи над останалите отбори. От няколко години се играе с един и същи състав и се купуват футболисти, които само да вдигат класата“, завърши нападателят на Лудогорец.