„Тактически много правилно изиграхме мача. Отвърнахме на здравата и мъжка игра на Черно море. При състоянието на терена, трябваше да отвърнем на тази игра“, коментира старши треньорът на Берое Петър Хубчев след победата на Берое като гост на Черно море с 3:0 в мач от 14-я кръг на А група.

„Успяхме да се възползваме от нашите положения. Съвсем заслужено“, добави Хубчев.

„Ние искахме да свършим някои тактически неща, дребни неща. Мисля, че се получи добре. Те са най-вече в главата, в мисленето. Дълго време вече твърдя, че момчетата се влагат достатъчно добре в тренировките. Знаем по какъв начин загубихме мача със Славия. Такива грешки има навсякъде“, заяви още Петър Хубчев, който не прие твърдението, че когато не прави грешки Берое работи като часовник.

„Това са комплименти, които не е нужно да казвате, защото не е така. Кажете ми отбор, който не прави грешки. По-големи специалисти са казали, че това е игра на грешки. При нас се получават малко повече. В България имам предвид. Всеки гледа да се възползва. Без грешка няма как да стане. Един добър мач, но не и най-добрият. Може би престои“, каза още старши треньорът на Берое Петър Хубчев.