Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели след равенството с Ботев Пловдив, че „червените“ са загубили две точки на „Българска армия“.


„Мисля, че днес загубихме две точки. Тотално надиграхме Ботев през второто полувреме. За съжаление неумението и малшансът пред вратата на противника не ни достигнаха, за да се поздравим с успех“, коментира той.


„През първото полувреме Ботев имаше 1-2 чисти положения, но като цяло мисля, че доминирахме. Отдавам го на това, че може би момчетата очакваха много лек мач, въпреки че в последните два дни не спрях да им повтарям, че ни предстои един много труден мач.“


„По-скоро не бяхме концентрирани в началото на срещата. Ние играем мач за мач. Не сме мислили за Левски. Не мога да ви кажа какво е състоянието на Дюлгеров. Дали ще можем да разчитаме на него за мача с Левски ще стане ясно утре на тренировката. Петрус Бумал мисля, че ще бъде готов за Левски“, продължи специалистът.


„Каквито и катаклизми да има в Левски, каквото и да е моментното състояние на двата отбора, това не важи за това дерби. Трябва да се подготвим и да покажем най-доброто от себе си. Надявам се да стане добър празник и да зарадваме нашите фенове. Не съм гледал мача на Левски днес. Те не ме интересуват, важно е да си изпълним идеите, които имаме“, завърши Стамен Белчев.