„Аз лично не съм поставял на Милен Радуканов цел спечелване на купата, но щом той си е поставил, съм сигурен, че ще я преследва“, заяви собственикът на Славия Венцислав Стефанов след победата над Локомотив София с 2:1 за Купата на България.

След края на мача в Надежда, треньорът на „белите“ Милен Радуканов заяви, че целта пред него и тима му е спечелването на отличието.

„През първото полувреме нищо не играхме. Добре, че през второто показахме коренно подобрена игра и победихме. Така трябва да се стремим да играем както през втората част. Аз лично не съм поставял на Милен Радуканов цел спечелване на купата, но щом той си е поставил, съм сигурен, че ще я преследва. Важното е да се налагат млади футболисти. Видяхте един Стефан Влеков, който няма навършени 17 години, какъв гол-красавец вкара. Атанас Курдов беше отписан от всички, но се доказа на терена. На българските футболисти, не само тези на Славия, липсва манталитет. В Разград бяхме заслужено надиграни, но Лудогорец е отборът, който показва най-добър футбол в България и не случайно постига резултати и в Европа“, сподели Стефанов.