Маркетинг директорът на Берое Ваня Джаферович вярва, че старозагорци ще бъдат крайния победител във финала за Купата на България.

„Мисля, че ще бъде един труден мач, който няма да бъде много хубав за гледане. Така предполагам, защото всеки финал е такъв. Нито един от двата отбора според мен няма да рискува“, коментира Джаферович.

„Левски не се намира в най-добрата си форма. Ние ще играем по-прибрано, което ни дава резултат през пролетния полусезон и ще разчитаме на бързи контраатаки.“

„Мисля, че финалът не може да се сравнява с последния мач за първенство. Зарядът във финала е различен. На стадиона ще има много фенове от Стара Загора. Това все пак е финал и мисля, че отборите ще се дебнат и ще се разчита на грешки“, добави маркетинг директорът на Берое.

„Мисля, че няма да е много красив мач за гледане. Вярвам, че ние ще сме крайният победител. Мисля, че имаме отбор, който е по-добър от Левски. Вътре в съблекалнята обстановката е много добра. Мисля, че ще има притеснение в някои от играчите. Надявам се да няма, но най-хубавото е, че ще има много публика от Стара Загора, която ще подкрепя отбора. Няма фаворит в този мач“, каза още Ваня Джаферович.