Президентът на Славия Венцислав Стефанов не пропусна отново да се заяде с президента на Литекс Трифон Попов. Босът на „белите” заяви, че няма намерение да коментира хора, които са под 10 дихона тъпота.

„Най-важното е футболният съюз да направи така, че мачовете да не се играят през седмицата, а да са през уикенда. Важното е футболистите да се подготвят добре. Положителните неща през полусезона са повече. Отборът придобива самочувствие, а треньорът си върши работа. Надяваме се през втория полусезон отборът да изглежда още по-добре. Не сме от клубовете, които са заплашени от финансов колапс”, коментира Стефанов.

„Надяваме се след направената подготовка отборът да изглежда още по-добре. Ние имаме достатъчно футболисти. Необходимо е отборът да се обиграе и футболистите да дават максимума от себе си. Аз искам отборът да стигне до евротурнирите и смятам, че това е реално. Преки пътища няма. Нито ЦСКА ще е този ЦСКА, който е подценяван, нито другите отбори ще изглеждат по същия начин. Аз нямам намерение да купувам нито един футболист от Черноморец. Ръководството на Славия разчита на футболистите, които в момента са в отбора. Треньорът прецени, че през следващия полусезон ще работи без Йордан Петков и Тодор Колев и ще даде шанс за изява на по-младите футболисти”, добави президентът на Славия.

„Славия има потенциала и се надявам да се развие. На пролет нещата в българския футбол ще изглеждат доста по-различно. Финансовата криза се отразява на Бил Гейтс и е нормално да се отрази и на българските отбори. Два-три отбора имат сериозни проблеми, но тя влияе и на всички отбори. Не може един магазинер да ми дава оценка. Оценка може да ми дава само Гриша Ганчев. Не мога да правя коментар на хора, които са под 10 дихона тъпота”, каза още Венци Стефанов.