Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че е безкрайно разочарован след загубата от Локомотив София и отпадането на отбора за Купата на България.

„Гостите играха мъжки, търсеха победата и победиха. Нашите мислеха, че мачът се играе 60 минути, но се играе 90. Това е, какво да ви кажа. Безкрайно съм разочарован от всички футболисти“, коментира Стефанов.

„Никога не съм очаквал, че по този начин ще загубим мача на стадион „Славия". Каквото и да се каже след такъв мач, няма обяснение, няма оправдание. Каквото и да ми кажат те, за мен това е позор. На стадион „Славия" се опозорихме“, добави президентът на Славия.

„Аз се извинявам на хората, които са дошли тук, на всички привърженици на Славия. Това не е Славия. Така Славия не може да продължава“, продължи босът на „белите“.

„Утрото е по-мъдро от вечерта. Не знам, май трябва да играе тоягата. Две фатални грешки на Димо Атанасов, два гола. Те нямаха повече положения. Ние имахме много повече положения, просто не отбелязахме. Нямам съмнения в Димо, той си прави такива грешки винаги. Ако има някакво оправдание, то е, че от тази година играе бек, но грешките са непростими", каза още Венцислав Стефанов.