„Трябваше ни една победа срещу добър отбор. Смятам, че Ботев е точно такъв отбор. Оттук нататък се готвим за мача с ЦСКА. Постигнахме добър резултат днес, но да не забравяме, че има втори мач. Ще направим всичко възможно, за да ги отстраним. За мен няма разлика дали съм капитан или не, за мен е важно отборът да побеждава. Аз съм щастлив, когато отборът побеждава. Не е важно кой е капитан. Важно е да се представяме добре ида радваме феновете“, коментира капитанът на Левски Орлин Старокин след победата с 3:1 над Ботев Пловдив в първи мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на България.

„В мача с ЦСКА започнахме по-добре, но накрая загубихме. Днес започнахме по-слабичко и победихме. Може би имахме доза късмет при гола на Рамос и после всичко се обърна. Получаваха ни се нещата в атака и бяхме безупречни в защита. Победихме заслужено“, каза още той.

„Всеки един от играчите, включително и аз, сме си направили равносметка. Днес имаше характер и желание за победа. Дано от днес нататък тръгнем нагоре“, завърши Старокин.