Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели след победата над Пирин и класирането за ¼-финалите за Купата на България, че е доволен от представянето на неговите възпитаници и се надява тимът да се подобрява в следващите мачове.  

„През по-голямата част бяхме по-силни и контролирахме ситуацията. Пирин имаха две греди, удар с глава. Общо взето, като игра, заслужено спечелихме, ,спяхме да си вкараме гола. След гола Пирин се опитаха да ни натиснат, изпуснахме контраатаки, 5-6 ситуации, в които можехме да решим мача“.

„Доволен съм точно от този период. Трябва ни малко повече спокойствие и самочувствие. Да се надяваме в следващите мачове и това да оправим“.

Антон Узунов
50 снимки

„Не ме интересува нищо, освен това, което ни предстои срещу Ботев Враца. Мислим по този въпрос. Надявам се да повторим днешния мач и точно тези минути, за които говорих“.

„Това е просто моето решение. Имаме достатъчно хора, 25 човека сме. Всеки си заслужава да играе. Ще ги редувам, да се надяваме да показват още по-силни игри, да се доказват. Това е начина“.

„Ние сега останахме с малкия Сораков. Не може да носи всичките мачове. Той ще започва като титуляр при мен. Заслужава, има качество. За едно младо момче е добре да има конкуренция като Мапуку. Той ще си напредва и ние като отбор. Нямам претенции за следващия отбор, който ще ни се падне“, заяви Загорчич.