Арда и Славия дават старт на полуфиналите за  Купата на България. Двубоят в Кърджали е тази вечер от 19:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. Съдия на мача ще е Станислав Тодоров.
 
За домакините достигането до тази фаза на турнира е историческо, докато "белите" имат традиции в надпреварата. Арда обаче показва доста солидна игра от началото на сезона и не е случайно, че се намира на 4-ото място във временното класиране на efbet Лига. 
 
Двата отбора вече изиграха два мача помежду си в първенството. Арда се наложи с 2:1 в Кърджали с попадения на Иван Коконов и Радослав Василев, а в София Славия взе ценни три точки след победа с 3:2, когато 2 гола вкара Питър Макрилос, а веднъж се разписа Георги Вълчев. 
 
Добрите новини в Арда са свързани с възстановяването на двама от титулярите - Жуниньо и Милен Желев. Малко вероятно е обаче двамата да започнат в титулярния състав, тъй като не са играли от дълго време. "Белите" нямат кадрови проблеми и ще излязат с най-доброто в Кърджали.