Наставникът на Хебър Николай Митов призна, че отборът му е стоял добре срещу ЦСКА до първия гол на „червените”. Все пак Митов коментира задоволството си от старанието на играчите си, въпреки загубата с 0:3 в София за Купата на България.

„Мисля, че 27 минути седяхме добре. За една минута ни вкараха два гола. Опитахме се да играем, доколкото ни позволиха. Нивото е различно, но съм доволен от старанието. Няма как да съм доволен от загубата. При 0:0 имахме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре. Респектирани бяхме до излизането на терена. Цяла България ни гледа и можем само да спечелим. Вътре не видях притеснение”, започна Митов.

„Доста се изкоментира стадиона. Аз най-много исках да се играе в Пазарджик, но не можеше и не искам да коментирам. Аз не взимам решенията. Така стана за съжаление. Искам да играем все по-добре, на този етап го правим и ни е нужна подкрепа. Искаме да си играем в Пазарджик, където играем друг футбол. Играхме срещу един от най-добрите отбори, ще си видим грешките”, завърши Николай Митов.