Старши треньорът на Славия Мартин Кушев заяви, че отборът трябва да играе още по-надъхано в предстоящите два мача за първенството срещу Черноморец и Левски.

„Мачът протече така, както очаквахме. Хубавото е, че вкарахме три гола, но пак показахме нашата слабост, защото можехме да вкараме поне още три-четири гола. Нашият отбор съвсем заслужено победи“, коментира Кушев след победата над Любимец.

„Тази победа ще повдигне самочувствието на играчите след слабите резултати, които се получиха в последните мачове. Трябва да излезем още по-концентрирано и надъхано в следващите два мача, за да завършим полусезона с чест“, добави треньорът на Славия.

„Запазихме някои футболисти, които имаха проблеми. Не мисля, че намалихме темпото, просто така се получи мача“, продължи наставникът на „белите“.

„Моето желание е отборът да играе добре и да вкарваме повече голове. Трябва да се опитаме да заличим тази негативна серия, която направихме. В последните мачове създавахме доста голови положения, но не ги реализираме. Когато не вкарваш, не може да печелиш", каза още Мартин Кушев.