Вратарят на Берое Иван Караджов говори пред медиите след отпадането на актуалния носител на Купата на България от турнира.

“Получи се здрав мач. Според мен надиграхме Лудогорец, особено второто полувреме излязохме доста по-агресивни, излязохме по-напред и имахме няколко ситуации, но малшанс, видяхте накрая късмета ги покри,” заяви стражът. „Ако беше станало 2:1 щяха да се играят продължения. Най-малкото до това искахме да стигнем, а след това каквото стане.“

“Автоголът не, случват се такива работи. Някой и да сбърка, мачът продължава. Както знаете мачът продължава 90 минути, накрая можеше да стане и 2:1. Изчистиха от голлинията, ако имахме малко късмет – влизаше,“ добави той. “Ние всеки мач излизаме за победа, днес просто нямахме късмет. Съдбата си го взе за нещо, но се надявам от тук нататък да имаме повече късмет.”

“Сега ще починем 1-2 дни и след това започваме да тренираме здраво за този мач, защото е много важен,” обясни Караджов за битката с Черно море, която очаква Берое.

Относно инцидента с фенове на Берое, нападнали играчите на Лудогорец в събота на тренировка, Караджов заяви: „Не знам. Те казаха нещо, но точно какво е станало въобще не знам. Като гледам всички бяха здрави днес. То няма такова оплакване. Тях всичко ги боли. Каквото и да стане, всичко ги боли.”

За търсенето на реванш от Лудогорец в първенството, Иван добави:“Дай да не го мислим, че от много мислене ще ни заболи главата.”