Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор "Г" излязоха с позиция относно декларацията на "сините" фенове за потенциалния строеж и реновация на стадион "Българска армия". По-рано днес НКП изрази остра позиция срещу Стойчо Младенов, а Сектор "Г" припомни успехите на старши треньора, който през 2008 година завърши пред Левски с преднина от 16 точки. 
 
Ето какво написаха "червените" фенове:
 
"Здравейте, армейци. Преди няколко дни закупихме нов нагломер, тъй като старият ни се счупи през май миналата година. След трудоемка инсталация, малко ъпдейт и фина настройка нашият уред отново не издържа и се счупи броени минути, след като го пуснахме да засича на честота 19.14 MGHz. Имало да става, както се казва, има и по-гадни и гнусни неща. Като например агент Николай. 
 
От няколко дни насам засечените от нас сигнали стават все по-силни и по-силни. Лефски стоял винаги встрани от политиката? В коя точно паралелна вселена? Очевидно след като любимата им партия е вече извън управлението, децата на номенклатурата са в абстиненция от липсата на държавен биберон и халюцинират. И вместо да гледат многомилионните си задължения, изплащани от спуснати именно от бившата вече власт "спонсори", те са вперили поглед в намерението за инвестиции и развитие на по-големите от тях отбори. Искаме да уверим НКП, ПКП, Киркор, Гарабед, Мигача, Теглича, Пред банята, Насред хола и всички останали, че потенциалният строеж и реновация на ст. "Българска армия" не включват строителни предприятия, близки до парламентарното мнозинство и кухи фирми, на които да прехвърлим собствеността след строежа, за да отпишем нЕкое друго милионче. 
 
Синята митология датира още от самото създаване на маргиналния клуб и не сме никак изненадани от лансираната за пореден път басня, че дядовците и бабите на сегашните лефскари са строили с голи ръце и тухла по тухла съоражението в покрайнините на София. Говорим за хора, които разказват на децата си, че създаването на лефски е последният тласък на Възраждането, а лично Иван Вазов в последните си години е взел присърце подуенската кауза и едва ли не не е спал от вълнение на Могилката. Конфабулаторната парафрения е рядко, но изключително сериозно заболяване и бихме искали да сезираме Българската Психиатрична Асоциация за нейните зачестили прояви в покрайнините на София. Време е за крути мерки! 
 
Видяхме, че освен всичко това, е нападнат по грозен и селски начин и Стойчо Младенов. Господа, ако ще слагате Генерала и Мъри в едно изречение, е редно да си спомните пролетта на 2008 г. и 16-те точки разлика. Спомнете си и престъпно отнетия ни лиценз, за да може да ви бият като тупан и "Тампере", и "Жилина". Спомнете си за 6-те поредни. А сега вече може да плачете... За това и съветваме кърлежите от кухата организацийка НеКаПе да се съсредоточат в това, в което са най-добри, а именно - източване на пари и тежки софри. Очевидно кръвта вода не става и мисловното ниво на бул. "Тодор Александров" си остава доста ниска топка. 
 
И докато чакаме отборчето от Сухата река да погаси десетките милиони към НАП и останалите си безброй кредитори, ние ще сме готови за следващите нечистоплътни залпове по наш адрес. Само че този път щом ще публикувате позиции под чуждо давление е редно да оставите някой качествен PiAr да ви изготви внимателно нещата, за да не олеквате като Тити Папазов на среща за акциите. А що се касае нашите проблеми, не ни мислете толкова. Имали сме такива и в миналото, ще имаме и за в бъдеще. Но за разлика от вас ще се оправим сами и без чужда помощ. Защото на истинския вълк вратът му е дебел понеже си върши работата сам, а не защото коленичи на килимчето в Банкя..."